Heerlijke bananenbrood met rozijnen, appel. Een lekker en gezond tussendoortje voor jong en oud. Gemaakt van havermout, eieren en meer.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een cakevorm in met olie en bekleed de bodem en twee zijkanten met bakpapier.
Maak het beslag door de eieren, bananen, kaneel en het zout in een blender of keukenmachine te doen. Blend dit tot er een gladde massa ontstaat.
Voeg de havermout en het bakpoeder toe en mix alles nogmaals, tot alle havermoutvlokken fijn zijn.
Giet het mengsel in het bakblik en roer er rozijnen, appel en chocolade doorheen. Leuk om de cake met appel te versieren.
♨️ Bak de cake gedurende 45-60 minuten gaar.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een cakevorm in met olie en bekleed de bodem en twee zijkanten met bakpapier.
Maak het beslag door de eieren, bananen, kaneel en het zout in een blender of keukenmachine te doen. Blend dit tot er een gladde massa ontstaat.
Voeg de havermout en het bakpoeder toe en mix alles nogmaals, tot alle havermoutvlokken fijn zijn.
Giet het mengsel in het bakblik en roer er rozijnen, appel en chocolade doorheen. Leuk om de cake met appel te versieren.
♨️ Bak de cake gedurende 45-60 minuten gaar.
Leave a Reply